KPS już podał dobre propozycje, to jest taki zamiennik posiłku to tak jakby napisać kurczak jest dla początkującego a wołowina dla zaawansowanego, odzywką uzupełniasz braki i tak samo uzupełnisz je za 40 zł (pod warunkiem że to nie firma krzak) jak i tym za 90 zł (mowa o paczce ok 700-900g) Jedynie się można skusić na ciut droższy izolat WPI jeśli [...]
[...] będzie przyjmowała na redukcji czy masie, od doboru składników, jeden będzie jadł wołowinę inny nie będzie mógł pozwolić sobie na takie mięsa to skorzysta z tańszych typu wołowina, podroby. Jedna osoba będzie potrzebowała an redukcji 2300 kcal a inna będzie redukować na 3000 i już jest prawie 1/3 różnicy. Co do suplementów to już rozpiętość [...]
W dobrze zbilansowanym jadłospisie powinno znaleźć się wysokojakościowe białko pochodzące z przynajmniej kilku różnych źródeł, takich jak chude mięso (drób, wołowina), ryby morskie (łosoś, śledź, dorsz, halibut, makrela), jaja (najlepiej od kur z wolnego wybiegu) oraz nabiał (twaróg, jogurty naturalne, kefiry, mleko). Uzupełnieniem mogą być [...]
http://potreningu.pl/kalkulatory/kalorie tutaj ułóż dietę, te orzechy wywal ... zrób mniej więcej coś takiego (oczywiście pozamieniaj jak czegoś nie lubisz ...) 1. płatki owsiane, mleko, rodzynki , orzechy włoskie, suszone owoce 2. jajecznica z chlebem razowym 3. mięso (typu pierś z kurczaka, udo z kurczaka, wieprzowina, wolowina, ryba) + [...]
Trzeba wpjerdalać krowy dużo. Poważnie, to wołowina to jeden z lepszych rodzajów mięsa (kreatyna w mięchu), tylko że u nas ciężko dostać coś co nie smakuje jak podeszwa.
Jak sama nazwa wskazuje białka zwierzęce czyli pochodzące od zwierząt, drób, wołowina, wieprzowina ryby, jaj mleko itp roślinne to rośliny, zboża, ryże, kasze
[...] rodzaju potrawy. Nie tylko na gotowaną pierś z kurczaka, ale również inne dania. Poza tym, sugeruję Tobie urozmaicać dietę również o inne rodzaje mięs np. wieprzowina, wołowina, podroby. Polecam poczytać więcej informacji na ten temat w artykule przedstawionym poniżej: [...]
odwiedź dział odżywianie ,a się wszystkiego dowiesz tak w skrócie by przybrać na masie musisz jeść więcej kcal niż potrzebuję twoje zapotrzebowanie , jeżeli chodzi o źródła białka to mięso kurczak, wolowina ,jaja= tluszcze - tez bialko rowniez jak i tluszcze do tluszczy zaliczamy jeszcze orzechy , oliwe z oliwek ,jaja, z wegli to ryz basmati , [...]